Отрицателните натрупвания в дома никак не са безобидни. Това натрупване

...
 
 
 
Отрицателните натрупвания в дома никак не са безобидни. Това натрупване
Коментари Харесай

Отрицателни натрупвания в дома ви? Неутрализирайте ги чрез магическите свойства на копривата

 

 

 

Отрицателните натрупвания в дома по никакъв начин не са безобидни. Това струпване може да повлияе отрицателно върху настроението на неговите жители, да попречи на потока на позитивна сила. Тя може да се промъкне по разнообразни способи и да се откри там, където минимум очаквате.

Отрицателни натрупвания в дома ви? Неутрализирайте ги посредством магическите свойства на копривата

Ето 9 съществени признака, по които можете да се ориентирате, дали има остатък от негативни натрупвания в дома ви

= По някакъв непонятен метод усещате енергиен дисбаланс.

Негативната сила, може да повлияе върху цялостното усещане на всяко живо създание на този свят. Ако внезапно започнете да забелязвате единствено негативи във вашите близки, би трябвало съществено да помислите.

= Страдате от фалшив сън.

Друг явен симптом за струпване на отрицателна сила в дома ви е, че постоянно страдате от фалшив сън. Например, в случай че не можете да спрете мислите си върху проблемите, които ви тревожат.

Обикновено негативната сила може да ви сътвори съществени проблеми със заспиването и здравият сън, защото нападна мислите ви. Постоянно ви връща към отрицателни моменти от живота, които проблясват в мозъка ви като на кино лента.

= Кошмари.

Концентрираната отрицателна сила, основава негативни мисли в резултат, на което може постоянно да сънувате кошмари.     Когато се разсъните, се чувствате като пребити, макар, че е рано сутринта и действително нищо неприятно не ви се е случило.

= Изпитване на усложнения с поддържането на домът ви.

Дори и да извършите всичко допустимо да почистите къщата и да я поддържате безупречно чиста, обстановката към момента наподобява безнадеждна. Безпорядъкът и хаосът в къщата могат да бъдат разследване и явен сигнал, че в къщата се е натрупала отрицателна сила.

= Чувство за безизходност.

Друго неприятно проявяване на насъбраната отрицателна сила е, че тя ви кара непрекъснато да се сравнявате с другите, които смятате за по-успешни, заможни и щастливи.

Това ви въвлича в циничен кръг. Постоянно намирате в другите това, което нямате в себе си, или продължавате да се обвинявате, че не можете да измененията събитията и себе си, тъй че да получите най-хубавото.

= Отрицателните натрупвания в дома могат да доведа до намалено въодушевление.

Колкото и прекрасен да е денят ви, вие отново сте в тъмно въодушевление. Измъчват ви пристъпи на потиснатост или меланхолия.

Много значителен факт, е в случай че се чувствате по-добре, единствено когато сте надалеч от вкъщи. А у дома по някаква необяснима за вас причина се чувствате некомфортно.

= Липса на организация.

Отрицателната сила може да ви повлияе дотам, че не можете да се справите с нормалния отговорности, което ви натоварва и изнервя в допълнение.

= Не можете да прекъснете потокът на отрицателни мисли.

Не можете да изхвърлите отрицателните мисли от главата си, вие постоянно се ядосвате. На първо място, вие сте ядосани на себе си. Ако това е вашият всекидневен проблем, тогава евентуално повода се крие в отрицателната сила, насъбрана вкъщи ви.

= Колебливо въодушевление.  

Натрупаната отрицателна сила изцяло управлява настроението ви. Кара ви да се чувствате комплицирани и подтиснати.

Ето по какъв начин посредством магическите свойства на копривата да неутрализирате и изчистите дома си от насъбраното отрицателно въздействие.

Магическите свойства на копривата са: лекуване на доста заболявания, възвръща здравият сън, изхвърля отрицателната сила от къщата и още, и още…

Копривата е извънредно потребно растение. Специалистите по биоенергетика споделят за изгодите от това растение и по какъв начин то въздейства върху нас.

В природата изобилства от вълшебен билки, само че множеството от тях би трябвало да бъдат открити някъде, купени или отгледани вкъщи. Докато, копривата пораства на всички места, а потребните й свойства са мощно подценени.

= Копривата усъвършенства работата на имунната система.

Листата й съдържат голямо количество аскорбинова киселина. Това значи, че от това растение могат да се вършат отвари и да се прибавят към чая по време на заболяване или просто за повишение тонуса и имунитета.

= Копривата възвърне сънят ви.

Листата от коприва оказват помощ за добър сън, като прогонват неприятните сънища. Накиснете или изсушете листата от коприва за един месец, с цел да може грубите нишки да паднат сами. Останалите „ конци “ могат да се употребяват като талисман против отмалялост и болежка.

От антични времена нашите предшественици са вярвали, че копривата има най-силните защитни свойства. Те са я поставяли на входната врата или на перваза на прозореца, с цел да отблъсква набезите на злите сили.

Ето за какво, в случай че подозирате, че в домът ви има насъбрана негативна сила, чист и просто наберете стръкове от коприва, разпръснете ги из къщата и ги оставете за един ден. Толкова е просто и елементарно!

Как да увеличите притокът на позитивна сила в дома благодарение на коприва?

Ако запалите суха коприва вкъщи, можете доста да увеличите придвижването на позитивните енергийни потоци в къщата. Този пречистващ способ се прави три следващи дни и незабавно ще усетите разликата.

Внимание!!! Не забравяйте за пожарната сигурност!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР